| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
radu_dude Junior

Data inscrierii: 17/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 17/09/2007 17:34 Titlul subiectului: Citroen C1 |
|
|
Sunt posesorul unui Citroen C1 si de 2 luni tot caut pe internet si la ats accesorii de tunning si pana acuma nici un rezultat. Doar rar gasesti cate un eleron sau un spoiler dar nicaieri un body kit
pe toate forumurile se discuta doar de bmw audi si altele dar la masinutzele micutze nimeni nu arunca o privire si cred ca si cestea au un potential urias in materie de tuning.Se stie ca nu exista doar matiz ca masinutza mica ce tre modificata.
As dorii sa vin intr-o zi pe la firma dvs si sa aruncatzi o privire la ce posibilitatzi as avea si al ce as putea opta.
Si unde ma incadrez in materie de bani de garantzii si de piese
Cu stima si respect
Luca Radu |
|
| Sus » |
|
 |
zozo Administrator

Data inscrierii: 19/Aug/2007 Mesaje: 66 Localitate: sibiu
|
Trimis: 17/09/2007 20:41 Titlul subiectului: |
|
|
esti bine venit,si eu te pot rezolva indiferent ce masinuta ar fi pe lumea asta.
te astept |
|
| Sus » |
|
 |
radu_dude Junior

Data inscrierii: 17/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 18/09/2007 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
piesele din cate mia spus baiatul din targ le fabricatzi voi deci fiecare sunt unice.asa am intzeles eu
dar as dorii un eleron nu doar sa fie mijto masina ci sa si foloseasca ma refer la apa de pe luneta care se pune.in fine nu ma pricep la aerodinamica.si am auzit ca un eleron mar putea ajuta.
ca pana la urma urmei si pe dacii berline is eleroane dar numai ca de impresie.
eu il doresc din necestitate!Cam intre ce pretzuri se incadreaza unul simplutz dar sa rezolve prb |
|
| Sus » |
|
 |
|